Yes = detachering
nieuwe stijl

We combineren detachering van techprofessionals in de maak- en procesindustrie met gerichte coaching en ontwikkeling, zodat onze techprofessionals ook in de toekomst van waarde zijn voor jouw bedrijf.

Op zoek naar
techprofessionals?

We vertellen je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Plan direct een afspraak met ons in of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Contact opnemen

Smart Skills
program

Techniek is serious business. Wat vandaag bedacht wordt, kan morgen alweer heel anders zijn. Dat vraagt niet alleen om het up-to-date houden van je technische kennis, maar ook het ontwikkelen van je soft en smart skills.

 

Ontdek ons Smart Skills programVoor techbedrijven

01
Geaccrediteerd
ontwikkel-programma


Met het Smart Skills programma in samenwerking met Saxion Hogeschool werk je aan je soft skills en smart skills. Door te blijven leren, ontwikkel je je net zo snel als de technische sector zelf.

02
Direct een vast
contract


Bij Yes kom je als techprofessional direct in vaste dienst en ga je aan de slag voor één van de koploperbedrijven in de technische sector. Interim of met optie tot overname.

03
Persoonlijke
begeleiding


Tijdens je gehele carrière bij Yes word je begeleid door je eigen coach. Zo zorgen we ervoor dat je je constant door kunt blijven ontwikkelen, persoonlijk en als techprofessional.

Dit is werken met Yes

We zijn een recruitmentspecialist met een waardevol netwerk van techprofessionals en techbedrijven. Bij Yes werken specialisten in de technische arbeidsbemiddeling: mensen met ervaring in de markt, die daardoor de perfecte match kunnen maken.

  • We detacheren op basis van deta-vast en interim
  • Onze professionals ontvangen direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Alle professionals zijn na de inleenperiode kosteloos over te nemen
  • Elke professional doorloopt ons geaccrediteerde Smart Skills Program en expats krijgen indien nodig een taalcursus
  • Yes is NEN-gecertificeerd

De toekomst vraagt om medewerkers met nieuwe skills. Ambitieuze professionals die zichzelf blijven ontwikkelen en daarmee voorop lopen. Yes vindt deze techprofessionals, die snel en effectief in weten te spelen op de laatste ontwikkelingen. Dus maak je organisatie future-proof en blijf relevant in de wereld van morgen. Samen geven wij vorm en inhoud aan de toekomst van techniek.

Techniek is serious business. Wat vandaag bedacht wordt, kan morgen alweer heel anders zijn. Voor techbedrijven en techprofessionals betekent dit dat je constant in ontwikkeling moet blijven. En dat vraagt niet alleen om het up-to-date houden van je technische kennis, maar juist ook het ontwikkelen van smart en soft skills. Daarom hebben we samen met Hogeschool Saxion het geaccrediteerde Smart Skills Program samengesteld, gemaakt voor talentvolle techprofessionals die bij ambitieuze techbedrijven in de maak- en procesindustrie willen werken.

Onze succesverhalen

voorstel rondje Mandy Broekman — Engineer bij DOC Kaas

“Samenwerken en mensen in hun krachten proberen te zetten vind ik het leukst om te doen.

voorstel rondje Susanne van de Kop en Anne van de Ven — Rademaker

“Yes begrijpt ons vakgebied, dat is essentieel in ons complexe werkveld!

voorstel rondje Trea van der Vecht en Antoinette Tanke — Saxion (AMA)

“We willen onze techprofessionals voorbereiden op de nieuwe industriële realiteit.

voorstel rondje Lars Mélotte — Mechanical Engineer bij Heemhorst

“Een probleem tegenkomen is nooit leuk, maar een probleem oplossen het allerleukst.

voorstel rondje Friso Staal — Proces Engineer bij Menicon

“De gesprekken die ik met Yes voerde lieten mij niet als een nummertje voelen. Dat hielp tijdens het maken van mijn beslissing.

voorstel rondje Wout Raap — Projectleider bij Rusthoven

“Het ontwikkel- programma gaf me nieuwe inzichten en ik kan ze nu in een volgende fase toepassen.

voorstel rondje Eva Elting — Maintenance Engineer bij Freudenberg

“Bij Yes tech careers kijken ze niet alleen naar jou als techprofessional, maar ook naar jou als persoon en jouw wensen.