Smart Skills Program voor
techprofessionals

Het Smart Skills Program is een traject van ongeveer één jaar dat we samen met Hogeschool Saxion hebben opgezet. Alle techprofessionals die bij ons in vaste dienst komen, volgen dit traject.

Waarom professionaliseren van skills?

Het Smart Skills Program is een traject van ongeveer één jaar dat we samen met Hogeschool Saxion hebben opgezet. Alle techprofessionals die bij ons in vaste dienst komen, volgen dit traject. Tijdens het ontwikkelprogramma staan kennis, houding en vaardigheden centraal, waarbij we de lesstof volgens een autodidactische methodiek aanbieden. De inhoud is gebaseerd op het profiel van de toekomstige techprofessional, opgezet door Tech Your Future, centre of expertise Techniek Onderwijs.

Ontwikkelprogramma
Met het Smart Skills Program voor techprofessionals werk je aan je soft skills en smart skills. Door te blijven leren, ontwikkel je je net zo snel als de technische sector zelf.

Direct een vast contract
Bij Yes kom je als techprofessional direct in vaste dienst en ga je aan de slag voor een van de koploperbedrijven in de technische sector. Interim
of met optie tot overname.

Persoonlijke begeleiding
Tijdens je gehele carrière bij Yes krijg je een eigen coach. Via onder andere ontwikkelgesprekken zorgen we samen constant voor je persoonlijke groei.

 

 

 

 

 

 

“Het ontwikkelprogramma gaf mij nieuwe inzichten en ik kan ze nu in een volgende fase toepassen.”

Wout Raap – Werkzaam als projectleider bij machinefabriek Rusthoven

 

Lees het succesverhaal van Wout

“We willen onze techprofessionals voorbereiden op de nieuwe industriële realiteit”

Trea van der Vecht en Antoinette Tanke — Saxion (AMA)

 

Lees het succesverhaal van Trea en Antoinette