Your tech future =
future proof

Direct een uitdagende baan, veel coaching en begeleiding en direct in vaste dienst. Dat is werken via Yes. Wij zorgen voor een future-proof match voor techprofessionals zoals jij.

Ontdek Yes

Smart Skills
program

Techniek is serious business. Wat vandaag bedacht wordt, kan morgen alweer heel anders zijn. Dat vraagt niet alleen om het up-to-date houden van je technische kennis, maar ook het ontwikkelen van je soft en smart skills.

 

Ontdek ons Smart Skills programVoor techbedrijven

01
Geaccrediteerd
ontwikkel-programma


Met het Smart Skills programma in samenwerking met Saxion Hogeschool werk je aan je soft skills en smart skills. Door te blijven leren, ontwikkel je je net zo snel als de technische sector zelf.

02
Direct een
vast contract


Bij Yes kom je als techprofessional direct in vaste dienst en ga je aan de slag voor één van de koploperbedrijven in de technische sector. Interim of met optie tot overname.

03
Persoonlijke begeleiding
van een erkende coach


Tijdens je gehele carrière bij Yes word je begeleid door je eigen coach. Zo zorgen we ervoor dat je je constant door kunt blijven ontwikkelen, persoonlijk en als techprofessional.

"Een probleem tegenkomen is nooit leuk, maar een probleem oplossen het allerleukst."

voorstel rondje Lars Mélotte — Mechanical Engineer bij Heemhorst

Dit is Yes

Yes tech careers is een detacheringsbureau nieuwe stijl, voor de technische maak- en procesindustrie. Wij hebben jarenlange ervaring in het detacheren van techprofessionals en merkten dat de roep om talenten met meer dan alleen technisch inhoudelijke skills steeds groter werd. Daarom zijn wij Yes gestart, om techprofessionals niet alleen nu van waarde te laten zijn, maar juist ook in de toekomst.

De wereld waarin we werken draait om ontwikkeling. Van jezelf, van je (toekomstige) werkgever en van de technieken die we gebruiken. Steeds belangrijker hierin zijn je smart en soft skills: wanneer ben je een goede leider? Wat is lean en agile werken en hoe pas je dit toe? Hoe weet je mensen te overtuigen? Op welke manier kan je je ideeën het beste overbrengen? En wat is goed communiceren nou eigenlijk? Met intensieve coaching en het Smart Skills Program zorgen we ervoor dat talentvolle techprofessionals zoals jij ook die skills blijven ontwikkelen. Dat is Yes.

Tech is een breed begrip, dat vinden we zelf ook. Bij Yes detacheren we dan ook breed, zo zorgen we ervoor dat er altijd een plek is die bij je past. Denk bijvoorbeeld aan Engineering, Maintenance, Manufacturing of Process. Als je werkt via Yes kom je terecht in branches als hightech, automotive, machinebouw en aerospace, maar ook pharma, food (petro)chemie of energy. Genoeg te kiezen, en wij helpen je daarbij.

Kennismaken?
Neem nu contact op

Laat je gegevens achter en wij bellen of mailen je zo snel mogelijk terug. En wie weet zitten wij morgen al bij elkaar aan tafel. Of natuurlijk op een ander moment dat jou goed uitkomt.

 

Benieuwd naar het Smart Skills Program? Vraag dan hier meer informatie aan.

 

Contact opnemen

Onze succesverhalen

voorstel rondje Wout Raap — Projectleider bij Machinefabriek Rusthoven

“Het ontwikkel- programma gaf me nieuwe inzichten en ik kan ze nu in een volgende fase toepassen.

voorstel rondje Friso Staal — Proces Engineer bij Menicon

“De gesprekken die ik met Yes voerde lieten mij niet als een nummertje voelen. Dat hielp tijdens het maken van mijn beslissing.

voorstel rondje Lars Mélotte — Mechanical Engineer bij Heemhorst

“Een probleem tegenkomen is nooit leuk, maar een probleem oplossen het allerleukst.

voorstel rondje Justin Dost — Projectcoördinator bij SPIE

“Ik blijf elke dag nieuwe uitdagingen omarmen en streven naar succes in mijn carrière door vastberadenheid.

voorstel rondje Rein Veenstra — OT Engineer bij Friesland Campina

“Ik geloof dat als je samenwerkt en opgedane kennis bundelt, je in staat bent om hele mooie resultaten te bereiken.

voorstel rondje Mandy Broekman — Engineer bij DOC Kaas

“Samenwerken en mensen in hun krachten proberen te zetten vind ik het leukst om te doen.

voorstel rondje Trea van der Vecht en Antoinette Tanke — Saxion (AMA)

“We willen onze techprofessionals voorbereiden op de nieuwe industriële realiteit.

voorstel rondje Eva Elting — Maintenance Engineer bij Freudenberg

“Bij Yes tech careers kijken ze niet alleen naar jou als techprofessional, maar ook naar jou als persoon en jouw wensen.

voorstel rondje Susanne van de Kop en Anne van de Ven — Rademaker

“Yes begrijpt ons vakgebied, dat is essentieel in ons complexe werkveld!