Werken bij
SPIE

Bij SPIE brengen ze de wereld in beweging door gebouwen te optimaliseren, steden slimmer te maken en de energietransitie te faciliteren.

 

Bekijk de vacatures

Over SPIE

Bij SPIE zijn ze trots op hun reputatie als betrouwbare partner en innovator in de technische sector. Ze zijn vastbesloten om hun klanten te blijven ondersteunen bij het bereiken van succes in een steeds veranderende wereld. Of het nu gaat om het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten, het investeren in nieuwe technologieën of het bijdragen aan maatschappelijke vooruitgang.

Werken bij SPIE

Bij SPIE geloven ze dat technologie de kracht heeft om de wereld te veranderen. Samen maken we de wereld van morgen. Hun missie is om innovatieve oplossingen te leveren die bijdragen aan een duurzame toekomst voor hun klanten, medewerkers en de samenleving als geheel. Ze streven ernaar om de grenzen van technologische vooruitgang te verleggen en hun klanten te helpen bij het oplossen van de meest complexe uitdagingen.

voorstel rondje Justin Dost - Projectcoördinator bij SPIE

Ik blijf elke dag nieuwe uitdagingen omarmen en streven naar succes in mijn carrière door vastberadenheid.

Voor al je vragen

Yes! Dat krijg je zeker. Dat betekent dus ook dat je gewoon krijgt doorbetaald als er geen werk is. Met een vast contract is het daarnaast eenvoudiger om een hypotheek te krijgen en is de kans op ontslag een stuk kleiner. En als je een vast contract hebt bij Yes, zal de opdrachtgever waar je via Yes werkzaam bent je bij overname ook een vast contract aanbieden. Dit moet zelfs vanwege opvolgend werkgeverschap.

Goede vraag. Ten eerste is Yes een goede keuze omdat je direct een vast contract krijgt. Maar dat is natuurlijk niet het enige. We geven veel om je ontwikkeling, ook op de lange termijn. We zeggen het niet alleen, we doen het ook! Zo kan jij je blijven ontwikkelen.

Daarnaast helpen we je kiezen. Wij weten natuurlijk ook dat er in de huidige markt veel vacatures en kansen zijn voor techprofessionals. Maar welk bedrijf past nu echt bij je? In welke cultuur voel jij je goed? Sluit de functie wel goed aan bij je ambities? En zelf heb je natuurlijk ook wensen, bijvoorbeeld over je salaris. Maar is dat wel haalbaar? Of zit je misschien te laag?

Bij Yes kennen de we de bedrijven in jouw regio en kunnen wij je daar alles over vertellen. Op basis van jouw ambities en wensen, zoeken en maken we de perfecte match, soms zelfs bij bedrijven die helemaal geen vacature open hebben staan.  Deze kunnen we dan door jouw ervaring, ambitie en wensen zelf creëren.

Via Yes zal je nooit minder verdienen, we betalen minimaal hetzelfde of zelfs meer dan wanneer je de baan zelf krijgt. Op het moment dat je gedetacheerd wordt bij een bedrijf waarbij het de bedoeling is dat je daar later zelf in dienst gaat, kijken we naar het salarishuis van de opdrachtgever. Met de opdrachtgever en jou wordt vervolgens het salaris bepaald. Jij wordt dus minimaal hetzelfde gewaardeerd als je collega, ook als je er via Yes werkt.

Als je werkt bij een opdrachtgever met de bedoeling dat je er na je detacheringsperiode in dienst gaat, dan hanteren wij op de volgende onderdelen de CAO van de opdrachtgever:

  • Salaris
  • Vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding
  • (Lease)auto
  • Overwerkpercentages

Indien van toepassingen nemen we ook zaken als adv-dagen, een eindejaarsuitkering of een 13de maand over. Dit is wettelijk verplicht en dit wordt ook gecheckt met de NEN4400-certificering, waarbij je als detacheerder een SNA-keurmerk ontvangt. Uiteraard hebben wij deze.

Daarnaast volgen wij voor andere zaken de NBBU CAO. Iedereen krijgt bij Yes een volwaardig arbeidscontract, waarmee we je bij ziekte 100% doorbetalen en direct pensioen opbouwt. Alles goed geregeld, dat is Yes!