Werken bij Machinefabriek
Rusthoven

Machinefabriek Rusthoven is gespecialiseerd in bruggenbouw, met een sterke focus op het noorden van het land.

Het bouwen en monteren van bruggen vereist een grote nauwkeurigheid. Rusthoven heeft alle kennis in huis om unieke, uitdagende staalbouwprojecten in eigen beheer uit te voeren. Van design, engineering en productie tot verspaning, montage, onderhoud en revisie. Alles om het beste resultaat te behalen voor de opdrachtgever en de eigen organisatie.

Over Machinefabriek Rusthoven

Met uitgebreide deskundigheid en een indrukwekkende reputatie op het gebied van staalverwerking heeft Machinefabriek Rusthoven zich bewezen in diverse toepassingen, waaronder plaatwerk, bewegingswerken, bruggen en sluizen. Gevestigd in Groningen draagt deze organisatie bij aan een duurzamere leefomgeving door de vermindering van CO2-uitstoot. Leuk weetje: in 2025 wil Rusthoven 45% CO2 teduceren t.o.v. 2019. Iedere brandstofauto uit het wagenpark worden vervangen door een elektrische.

Werken bij Machinefabriek Rusthoven

Bij Machinefabriek Rusthoven zijn bijna 60 toegewijde medewerkers actief, die complete projecten van begin tot eind uitvoeren. De kernwaarden van innovatie, creativiteit en een voortdurende focus op kwaliteit vormen de basis van hun werkwijze, waarmee ze zich profileren als een betrouwbare partner voor opdrachtgevers. Met trots benoemen ze zichzelf als specialisten op het gebied van bewegingswerken van bruggen en sluizen. De ambitie van Rusthoven is niets minder dan uitgroeien tot de beste in ‘bewegend staal’.

 

Onder het motto “Alles kan totdat het tegendeel bewezen is” zetten zij hun vakmanschap in om voor zowel de klant als voor hunzelf het beste resultaat te halen. Herken jij je in dit motto en vind jij het fijn om te werken in een laagdrempelige organisatie met korte communicatielijnen die zich laat kenmerken door een familiecultuur, creativiteit en passie voor het werk? Dan willen wij graag met jou in contact komen! Zie onze openstaande vacatures en het verhaal van Wout Raap, die via Yes tech careers bij Machinefabriek Rusthoven aan de slag is gegaan als Projectleider.

Constructeur

voorstel rondje Groningen

Wij zijn op zoek naar een constructeur met ervaring in het zelfstandig berekenen van statisch en dynamisch belaste staalconstructies en bewegingswerken. In deze functie zul je werken volgens de Eurocodes, de NEN 6786 VOBB en de ROK, en zorg je ervoor dat de constructies voldoen aan de geldende normen. Je bent verantwoordelijk voor het maken van ontwerp keuzes op basis van ontwerpspecificaties.

Bekijk de vacature

Ontwerpleider

voorstel rondje Groningen

Als ontwerpleider ben jij een essentiële schakel binnen het engineering team in het bedenken, ontwerpen en specificeren van complexe staalconstructies. Je hebt de mogelijkheid om actief bij te dragen aan projecten vanaf het begin tot aan de succesvolle oplevering. Dankzij jouw uitgebreide technische kennis ben je in staat om efficiënte uitvoeringsmethoden te bepalen.

Bekijk de vacature